Miss Középiskola Szépségverseny 2016-2017 tanév döntö

Kezdeményezésünk a középiskolák egészséges, modern, célratörő fiatal szépségeit szólítja meg. A versenyre minden Magyarországon és a határon túli magyar középiskolás lányok jelentkezését várjuk. A megmérettetés nemcsak a külső szépségről szól, hanem a kreativitásról, tehetségről.

Feltett szándékunk, hogy a döntősök, a királynő méltó példaképe legyen minden középiskolás lány számára. A rendezés során kiemelt figyelmet fordítunk a verseny korrekt lebonyolítására, hogy valóban a legmegfelelőbb hölgy nyerhesse el ezt a megtisztelő címet.2016 / 2017-es tanévi Szépségversenyünk döntője augusztus 5.-én Szentendrén a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpontban került megrendezésre. A lányok több fordulón vettek részt, ezzel csökkent a versenyzők létszáma az utolsó bevonulóig.

A versenyünk döntőjén részt vett lányok szépségükön kívül, elég bátorak voltak, hogy vállalták közönség és a zsűri előtt megmutassák szépségüket és nem hátráltak el a megmérettetéstől.

A Miss Középiskola 2017 döntősei Simonetta Sabo ruhakollekciójában vonultak be a közönség elé. Szabó Szimonetta Zalaegerszegen született, jelenleg Londonban él és dolgozik, ezt a ruhakollekcióját a Miss Középiskola Szépségverseny döntőjére készítette, így ezen a kis divatbemutatón láthatta a közönség először.

Simonetta Sabo Fashion felajánlásában a Miss Középiskola Szépségverseny Királynője a döntőben viselt ruhát ajándékba megkapta.

További nyeremények a döntősök részére: a Baiser Artististique ékszerei és vásárlási utalványa, a CMA Models portfoliófotózás felajánlása a helyezettek részére valamint kedvezményes ajándéktárgy vásárlás utalvány.

A döntő helyezettjei és résztvevői részére a virágokat, virágcsokrokat Pomázon a Hajni Virágai üzlet készítette a díjazottak részére. A döntős lányok valamint a zsűri tagjai részére a Szentendrei Szilágyi Pékség biztosított nagyon finom péksüteményeket.
Miss Középiskola Szépségverseny 2017 díjazottjai :
Királynő : Zeichmeister Dominika ( 18 ), Budapest
II. helyezett : Szabó Zoé ( 15 ), Budapest
III. helyezett : Kászonyi Bettina ( 17 ), Szentendre
A fiatalabb döntős lányok között a Legszebb Középiskolás lány: Hercegnő címet Szabó Zoé kapta.
A közönség szavazat alapján a legszebb Zeichmeister Dominika lett.
A CMA Models felajánlásában kedvezményes fotózást kapott még Keszthelyi Kamilla és Radnai Réka.

A zsűri tagjai voltak:

Szabó Szimonetta – divattervező, tulajdonos, Simonetta Sabo Fashion ( London )
Kaszás Kinga – modell, a Miss Középiskola Szépségverseny 2014 döntőse, Kályhák Királynője 2015 I. helyezett
Kővári Alexandra – modell, CMA Models

A díjazott szépségek értékes ajándékokkal térhettek haza.
Gratulálunk a helyezetteknek !
Fotók: CMA : Lippai Gyula KrisztiánC Designed by CMA LGC